Horoszkóp elemzés

K.Kata

Amikor mindig ugyanazok a problémák jelennek meg újra és újra az életünk akár több területén is és csak azt kérdezzük magunktól, hogy már megint mi és hol romlott el? Én újra egy ilyen válaszút elé kerültem és úgy érzem, a részletes horoszkóp elemzésem Krisztinával megerősített és segített, hogy más irányt vegyek. Továbbá rámutatott azokra a területekre, ahol tényleg dolgoznom kell magamon. Mindenkinek csak ajánlani tudom,aki úgy érzi mint én, hogy nem találja a helyét.

F.Á.

Nagyon szerettem volna visszajelzést küldeni rögtön az asztrológiai elemzés után, mégis vártam addig, amíg biztosat tudok írni. Ahogyan eljöttem az elemzésről, egyetlen egy mondat zakatolt a fejemben, amit Te mondtál az elemzés vége felé: "Nem lennék meglepve, ha már valaki ott mocorogna." Most töltöttem a 13. hetet és már azt is tudjuk, hogy egy kisfiú fog hozzánk születni. Kimondhatatlanul boldog vagyok és csak ámulok azon, hogy valóban milyen szépen működik a horoszkóp elemzés. Többször végighallgattam a felvételt és még biztosan meghallgatom újra és újra, mert nagyon élvezem, hogy mennyi válaszhoz, "á értem" élményhez juthatok általa. Nagyon sokat adott és segített megértenem a saját működésem és valószínűleg lesznek még újabb és újabb felismerések amiket most még nem látok. Biztosan szeretném majd a baba horoszkópját is elkészíttetni, hogy lássam miben tudom támogatni, hogyan segíthetem Őt azáltal, hogy ismerem és megértem a jellemző tulajdonságait. Sokat gondolkozom, hogy az életemet hogyan alakítsam, hogy az embereket segítő pálya felé forduljak még jobban, meglátjuk mit hoz a jövő. Köszönöm a tiszta, világos, pontos elemzést, a kedves, nyugodt hangulatot s biztos vagyok benne, hogy még találkozunk!

Veronika

Kedves Krisztina! Amióta nálad jártam, már párszor meghallgattam a felvételt, mert mindig találok benne új dolgokat! Nagyon hasznos volt számomra a Veled való találkozás és szinte minden kérdésemre megkaptam a válaszokat, amiket eddig csak keresgéltem (évekig)! Most már össze tudom magam rakni, tiszta képet látok, hogy mi miért történik és történt és most már tudom, hogy merre, hogyan induljak el az utamon! Nagyon köszönöm, kellett ez a felismerés, ami volt hogy fájt, ahhoz, hogy tudjam ki is vagyok!

Cs.B. Erika

Kedves Krisztina! A személyes találkozón kapott információk elengedhetetlen mérföldköveivé váltak az önmagamhoz vezető útnak. Számos "Miért?"-re kaptam kielégítő választ, így ezek már nem kérdések többé, és dolgozom azon, hogy ne is hátráltassanak. Nagyon köszönöm, hálás vagyok.

Klári

Igazán mélyreható és szemléletes elemzést kaptam. Már közben és azóta is számtalan összefüggésben köszönnek vissza a Kriszta által elmondottak. Köszönet érte!

Márton Károlyné

Nagy várakozással tekintettem a horoszkópom elemzésére, mert első alkalommal vettem részt ilyesmin. Igényes környezetben, kellemesen oldott légkörben zajlott a beszélgetés. Krisztina nagyon érthetően, szemléletes példákkal elemezett. Rengeteg információt kaptam, még "emésztgetem"őket. Köszönöm.

Sarolta

Kedves Krisztina, ezúton is szeretném megköszönni azt az élményt, aminek a személyes horoszkópelemzés során a részese lehettem. Egészen más volt, mint a korábbi tapasztalataim e téren. A magyarázataiddal értelmet nyertek az eddig rendszertelennek tűnő "csapongásaim", melyek - mint kiderült - az alaptermészetemből következnek, és így az egyéni útkeresésem sajátos (de célravezető) eszközei lehetnek. Az pedig, hogy az elmondottakat képekkel is illusztráltad, sokkal inkább elmélyítették bennem a kapott információkat.

Farkas Zoltán

Kedves Krisztina! Januári találkozónk sok felismerést adott az életemmel kapcsolatban. Úgy érzem, jó úton haladok, bár még túl lassan. Mindenesetre köszönöm az útmutatást!

Andrea

Kedves Krisztina, nagyon örülök, hogy végre sikerült találkoznunk.  Nekem nagy élményt jelentett ez a 3 óra, úgy érzem kellett ez az útmutatás és/vagy megerősítés, hogy el tudjak indulni valamerre. Most már rajtam múlik, mit kezdek ezzel a tudással. Köszönöm.

Tira

Kedves Krisztina, Köszönöm a 3 órás elemzést, amely során minden mondatodban magamra ismertem. Ismertem már a horoszkópom főbb állásait, de nagyszerű volt az elemzéseddel és a magyarázataiddal kerek, egész "történetként" hallani az összefüggéseket. Biztos vagyok benne, hogy ha visszahallgatom a beszélgetésünket, további felismerések várnak még rám. Nagy érdeklődéssel jelentkeztem az asztrológiai oktatásra is.   További sok sikert és jó egészséget kívánok a munkádhoz!

Vivien

Nem olyan rég részt vettem egy önismereti elemzésen, ami régóta nagy vágyam volt. Rengeteget segített az a 3 óra, nagyon sok mindenre felnyitotta a szemem, megértettem dolgokat magammal kapcsolatban, amiért nagyon hálás vagyok Krisztinának!   Mindenkinek csak ajánlani tudom, különösen akkor, ha szeretnétek magatokat jobban megismerni, esetleg válaszokat kerestek.

H.R.

Kedves Kriszta néni! Köszönöm szépen ezt a csodás élményt! Már látom a fényt a köd túloldalán és nem is tűnik olyan félelmetesnek. Valóban segít a horoszkóp abban, hogy tisztán lássam a helyzetemet és ennek megfelelően cselekedjek, ne hagyjam magam kényszerből vezérelni. Sok sikert kívánok a jövendőben is!

Andrea

Kedves Krisztina! A "bagoly üzemmód" meghozta az ihletet, hogy 2-3 nap távlatából megfogalmazzam gondolataimat a közös konzultációnkról. Azt hiszem, jó időben voltam jó helyen, és nagyon sok inspirációt kaptam Tőled a helyzetem jobb megértéséhez. A beszélgetésünket visszahallgatva is úgy érzem, alapos és széles körű felkészültségeddel, tudatos és figyelmes jelenléteddel, együttérzéseddel, szakmai meglátásaiddal és világosan megfogalmazott tanácsaiddal nagyon sok segítséget adtál a továbblépéshez. Folyamatosan dolgoznak bennem az elhangzott szavak, mondatok, bevillannak újabb összefüggések, a szinkronicitás újabb forrásokat nyit meg előttem. Végignéztem az oldaladon a többi rám vonatkozó Symbolon lapot, és többször első pillanatra megvolt a kapcsolat. Wilber zseniális "figura". Megtaláltam a 3-2-1 gyakorlatát és az árnyékmunka 4 lépését. Első olvasásra is felszabadító élmény volt. Köszönöm szépen a lehetőséget és a meghatározó élményt! Munkádhoz további sok sikert, erőt és örömet kívánok!

Ildikó

Egy tragédia kapcsán életem fordulóponthoz ért és egy kedves barátom úgy gondolta, hogy egy asztrológiai elemzés segít megtalálnom újra önmagamat, és segít feldolgozni a történteket. Jól gondolta, Krisztina rávilágított azokra a dolgokra, amiket már régóta érzek magamban, és remélem, hogy az általa kapott iránymutatás segít elindulni az utamon. Nagyon köszönöm!

Andrea

Kedves Krisztina! Körülbelül egy éve találtam rá az oldaladra, és nagyon szimpatikusnak találtam a személyiségedet, ahogyan a szakmai dolgokat megközelíted. Azóta foglalkoztat, hogy elemzést és konzultációs időpontot kérjek Tőled. Úgy érzem, most jött el az ideje, és remélem, az augusztusi szünet előtt még sikerül találkoznunk.

B. Rita

Nagyon örülök, hogy hosszas hezitálás után végül úgy döntöttem, hogy elmegyek Krisztinához. Kellemes környezet és kedves hangulat fogadott. Krisztina személyében egy nagyon lényegre törő, borzalmasan segítőkész embert ismerhettem meg, akivel az elemzés során teljesen azonosulni tudtam. Sorra vettük jelenlegi nehézségeim az életben, a Symbolon kártya és az asztrológia segítségével pedig egy olyan oldalamról ismerhettem meg magam, ami számomra teljesen új volt. Tisztában voltam már főbb erényeimmel és hibáimmal, azonban az elemzés során az ezek közötti kapcsolatokat, ok-okozatokat sikerült feltárni, melynek hatására úgy érzem elég lendületet kaptam ahhoz, hogy változtassak az életemen. Egy szó, mint száz: Nagyon köszönöm!!!

T. Szilvia

Asztrológiai jellemzésem 3 órájában sok ismeret elhangzott a múltamról, a jelenemről, és a lehetséges jövőmről, ami nagy hatással volt rám. Köszönöm Krisztina minden mondatát!

Dániel

Ősszel ismerkedtem meg Krisztinával, aki elkészítette személyes horoszkópomat. A végeredmény nagyon érdekes volt, mert nagyarányú egyezés volt az elemzés és az életem eseményei között. Utána sokáig a csodálkozás állapotában voltam. A saját képletemmel való fokozatos és folyamatos ismerkedés azt a késztetést ébreszti bennem, hogy magam is megtanuljam ezt a tudományt.

T. Zsuzsa

Köszönöm a kedvességet Krisztina, amit tapasztaltam részedről a beszélgetés során. Az elemzés megerősített olyan dolgokban, amelyeket sejtettem magammal kapcsolatban, illetve abban is, hogy nagyjából jó helyen vagyok most. Ezt egy kívülálló, hozzáértő embertől hallani különösen sokat jelentett számomra. Továbbá rávilágított olyan okokra is, amelyekbe korábban soha nem gondoltam bele. Mindenkinek tudom ajánlani a horoszkópkészítést, aki választ keres az életét érintő kérdéseire, ha kicsit elbizonytalanodik, vagy ha úgy érzi, hogy fordulóponthoz érkezett. Az elemzés tehát egyértelműen beváltotta a hozzá fűzött reményeket!

Emese

"Ember, ismerd meg önmagad, és minden kérdésedre választ, minden problémádra megoldást találsz. Kérdéseidre választ nem önmagadon kívül kell keresned, hanem önmagadban. Ha önmagad megismered, az egész Univerzumot megismered, mert annak a mintájára jöttél létre." (Felirat a delphoi jósda faláról) Krisztina az számomra, aki a létrát nyújtotta, amit meg kell másznom ahhoz, hogy a tetejéről még jobban belássam magam. Magasabbról, de mélyebben. Nagyszerű érzékkel szemlélteti különböző képeken, példákon keresztül a problémákat, helyzeteket, melyek nálam megdöbbentő hatást váltottak ki és mélyen legyökereztek a fejemben. Ezúton is köszönöm a segítséget! Amennyiben indul újra pszichodráma csoportotok lehet, nekifutnék, ha van rá lehetőség.