Egyéb

B. Ibolya

Nagyon jók és tanulságosak a hanganyagok, amiket a hírlevelekben küldtök. Köszönöm!

Sz. Zoltán

Hadd gratuláljak, mert valóban komolyan veszik, amit csinálnak, s valóban azokért vannak, akik segítségért fordulnak az Önismereti Műhelyhez. Sajnos sok helyen még csak válaszra sem méltatják, ha egyáltalán érdeklődik valaki. Örülök neki, hogy az Önismereti Műhelyben normális gondolkodású, segítőkész hölgyek vannak, mint Emília és Krisztina!

Zs. Orsolya

Kedves Mednyánszki Krisztina! Nagyon köszönöm a tájékoztatást. Ebben a tanévben sajnos mégsem tudok csatlakozni a távoktató programhoz. Gratulálok a neten található előadásaihoz! Ezek hozták meg kedvem az asztrológia tanuláshoz. Remélem talán jövőre be tudok iratkozni! Még egyszer köszönöm, kívánok továbbiakban is sok sikert!

Ildi

Kedves Krisztina és Emi! A "Korszakváltás küszöbén" napon nagyon jól éreztem magam, minden előadás nagyon tetszett, sok "továbbgondolandó" gondolatot ébresztett bennem, azóta is emésztgetem, bár a kérdő asztrológiával kapcsolatban "vegyes" érzéseim vannak. Csak azt sajnálom, hogy Mihálka Györgynek nem volt alkalmam megmondani, hogy a képeit egyszerűen fantasztikusnak tartom. A jövőre nézve bármilyen témára vevő vagyok, most első körben a családállítás témaköre jutott eszembe. Nem szeretnék udvariassági köröket futni, de egyszerűen csodálom azt a tudást és lelkesedést, amivel Ti ezt az egészet csináljátok!

Ildikó

Mindenképpen szeretném elmondani, hogy nagyon szuper volt a szombati napon a "Korszakváltás küszöbén" című programotok. Nagyon örülnék neki, ha máskor is szerveznétek ilyen előadásokat!!!! Nekem elsősorban két előadás tetszett nagyon, a Krisztináé és a Mihálka Gyurié. Krisztina előadását már nagyon vártam, még soha nem hallottam ilyen szépen összefoglalva, összeszedve ezt a témát! Újabb profi munka Krisztinától! Gyurira nagyon kíváncsi voltam. Nem ismertem eddig őt, csak a képeit nézegettem a neten, szerintem zseniálisak és gyönyörűek. Azt gondoltam - még most is gondolom - hogy milyen gazdag lelkű ember lehet az, aki ilyen dolgokat készít, számomra az egész "lénye", az előadása is ezt igazolja. Nagyon örülök annak, hogy Őt választottátok előadónak és hogy így egy kicsit megismerhettük!!!

Marika

Nézegetem az új honlapot...Tetszik! Sőt, erre mondják azt, pofon egyszerű, de jól el van találva. Átlátható, rendezett, sokkal könnyebben eligazodok rajta. A termek neve is tetszik, Hold és Nap!

Gizus Kabáról

Nagyon szeretem továbbra is a hírleveleket, amellyel jelen vagy a mindennapjaimban. A honlapokon látom a sok-sok feladatot, amit végeztek Emivel. Nagyon igényesek és ügyesek vagytok. Örülök annak, hogy ismerhetlek benneteket. Jó erőt egészséget és sok örömet kívánok.

M. Margit

Az Artemisz Önismereti Műhely honlapján találtam rá a "Krízis, a változás lehetősége" előadás hanganyagára. Végtelenül szimpatikus az előadásmódja és a hangjából áradó nyugalom. Egy szó, mint száz: nagyon megérintett az előadás és teljes mértékben osztom az elhangzottakat.

Sz. Júlia

A weboldalon sokat böngészek, sok hanganyagot meghallgattam már. Ezek segítségével nagyon sokszor választ kaptam már bennem lévő kérdésekre, meg nem értett élethelyzetekre. Köszönöm! 

Dóra

Hírleveleiteket több mint 2 éve rendszeresen olvasom. Minél inkább elmélyedek önmagam megfigyelésében, annál többet adnak soraitok. Segítenek az összefüggések megértésében, magyarázzák vagy utólagosan igazolják egy-egy időszak érzéseit, hangulatát. Köszönöm!

Sz. L.

A weboldalakon olvasott írások, hang- és video anyagok, a bennük lévő gondolatok, ill. a mögöttük álló gondolkodásmód, életszemlélet, mély egyetértést, rokonszenvet, és tiszteletet váltottak ki belőlem. Tudom, hogy hosszú út, sok szorgalom, tanulás, kitartás, áldozathozatal, önfegyelem, és az asztrológia igazi /szenvedélyes/ szeretete szükséges ahhoz hogy ez a rendezett, letisztult, közérthető stílusú és szerkezetű anyag a mi rendelkezésünkre álljon, úgy kedvcsinálóként érdeklődőknek, mint nagyon komoly szakmai /csemegeként/ az értő füleknek. Látom, értem, sőt mélyen átérzem, hogy amit tesztek, az éppen a mai időkben egy konkrét, de nagy örömmel végzett missziós feladat, munka, ide értve az összes fáradozást: a képzéshez kapcsolódó összes tennivalót, a lelkes és lelkesítő előadásokat. Nekem külön szimpatikus az ezek mögött érezhető segíteni, adni akarás, szeretet és türelem az emberek iránt, melyekre szükség van, hogy a ma élő, szinte elgyötört, sokszor kilátástalan helyzeteket megélő embereket meg tudjátok szólítani, bizalmat és nyitottságot ébreszteni bennük egy olyan /új/ (merthogy inkább elfeledett, ugye?! ), komplex, de gyönyörű dolog iránt, mint az asztrológia hatalmas tárháza.

Gy. Orsi

Kedves Mindenki! Ha rátaláltál erre a honlapra, azt gondolom, jó helyen jársz.

Réka

Jó az oldal!

Sághiné Kiss Ibolya

Kedves Krisztina! Köszönöm a rendszeresen küldött hírleveleket, előadásokat. Mindig jókor jönnek, és sokat segítenek. 

Éva

Sminktetoválást szeretnék a szemhéjamon elvégeztetni. Érdeklődnék, hogy melyik időpont alkalmas erre a beavatkozásra, amikor nem annyira fájdalmas. Az április 16-a alkalmas-e? Még szóba jöhet az ápr. 30. Melyik időpontot válasszam a kettő közül? Vagy várjak még? Köszönöm!!!

Horváth Ernőné

Kedves Krisztina! Artemisz szóra keresve jutottam el erre az oldalra, melyet nem bántam meg. Az önismeret és egyéb érdekes témák mindig aktuálisak számomra.

Dóri

Már nézegetem a weboldalaitokat egy ideje, és gratulálni szeretnék hozzá! A tegnapi nap folyamán a hírlevélre is feliratkoztam. Szóval elindultam az úton, és biztos vagyok benne, hogy hamarosan személyesen is megkereslek Benneteket! Addig is további sikereket kívánok munkátokhoz!

Dóra Istvánné Márti

Kedves Krisztina és Emi! Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok sok szeretettel! Ezúton is szeretném megköszönni az egész évi munkájukat, hírlevelüket, amit mindig megkapok, melyet nagyon várok és boldogan olvasok, mert rengeteget tanulok belőle. Ezúttal is kívánok jó egészséget, erőt és minden jót. i Műhely honlapjára, és azonnal úgy döntöttem, hogy ami a pszicho-asztrológiából megtanulható, azt megpróbálom elsajátítani, hogy a saját és a környezetemben élők életét megpróbáljam értelmezni.

K. Sz. M.

Alapvetően racionális emberként sokáig nem hittem az ezotériában, a pszichében, a természetfelettiben. Mígnem az elmúlt évek (számomra sokszor érthetetlen) eseményei arra nem utaltak, kell, hogy legyen valami univerzális rendezőelv, ami uralja életünket. Napra pontosan az utolsó ilyen esemény bekövetkezte után bukkantam rá az Artemisz Önismereti Műhely honlapjára, és azonnal úgy döntöttem, hogy ami a pszicho-asztrológiából megtanulható, azt megpróbálom elsajátítani, hogy a saját és a környezetemben élők életét megpróbáljam értelmezni.

L-né Rozika

Engem csak hobbiszinten érdekel az asztrológia, de nagyon érdekes az oldalatok, szeretek böngészgetni rajta.