Önismeret lépésről-lépésre

„Gnóthi szeauton” Ismerd meg önmagad!

„Ismerd meg önmagadat és tudni fogod a sorsodat. Mert a sorsod te vagy. Nem külső erők uralkodnak rajtad, az istenek benned vannak, és jellemed, személyiséged alakítja, formálja jövődet. Változtass magadon, és változni fog sorsod is. Fogadd el magad, és el tudod majd fogadni sorsodat is.”

Magukért beszélnek ezek a sorok…

Korunk nagyon aktuális, egyéni és közösségi túlélésünket szolgáló, kiemelten fontos témáját próbáljuk körüljárni saját tapasztalataink alapján.
 
Önismeret: Ismerd meg önmagad! Gnóthi szeauton!

A következő gondolatok mentén haladhatsz velünk

  • Gondolkodtál már azon, hogy milyen belső hatások segítenek vagy gátolnak meg a változtatási igényedben? Néhány gondolatot megosztok Veled a változás pszichológiájáról!
  • Egy egyszerű modell: Johari önismereti ablak. Segít elfogadni, hogy mindannyian kicsit hasonlóan működünk: van a külvilág felé felvállalható részünk mellett árnyékunk, sőt olyan személyiségrészünk is, melyre „vakok” vagyunk.
  • Lépésről, lépésre haladj saját ütemedben! Lásd tisztán az önismereti folyamat lépéseit, hogy önértékelésedben előre lépj, önbizalmadban erősödj! Tudd, hogy mindannyian ezen az úton járunk!
  • Mi az életünk magasabb rendű célja? Mit takar a karma fogalma?
  • Tudod-e, hogy önismereti munkáddal, fejlődéseddel hozzájárulsz nemzetünk felemelkedéséhez? A társadalmi önismeretre Te is hatással vagy!

A következő módszereket tudjuk felkínálni Neked

Oláhné Mednyánszki Krisztina
pszichodráma vezető
család-és párterapeuta
okleveles asztrológus
Mail: info@mindenamionismeret.hu
Telefon: 0630/479-2392
Irodai telefon: 06-52/786-892
Skype: artemiszmuhely